over ons

fysiotherapie

amsterdam oost

In Gezondheidscentrum
Hugo de Vrieslaan 3
1097 ED Amsterdam

maandag t/m vrijdag 09:00-20:00 uur
zaterdag 14:00-17:00 uur
over ons foto1
foto over ons 2
Ben jij op zoek naar fysiotherapie in Amsterdam Oost of Amsterdam Watergraafsmeer? Dan heten we je van harte welkom om eens een kijkje te nemen bij Evolution Fysiotherapie in gezondheidscentrum Amsterdam Oost.

Bij fysiotherapie Amsterdam Oost werken mensen die weten hoe ze met jouw klachten om moeten gaan. Wij gebruiken technieken en methodes waarvan wetenschappelijk is bewezen dat ze effect hebben. Wij gebruiken moderne technieken waarvan je al snel zult merken dat je jezelf hier beter bij voelt. Wij werken niet met wachtlijsten en vaak kun je al dezelfde dag als je ons belt terecht voor een eerste afspraak en behandeling.

Naast fysiotherapie kun je ook bij ons terecht voor onder andere manuele therapie, oefentherapie, medical taping en dry needling.

In gezondheidscentrum Amsterdam Oost bieden wij u een breed scala aan therapieën om te zorgen dat u zo snel mogelijk van uw klacht af bent. Wij bepalen samen wat de beste behandeling voor uw is. Of dit nou door fysiotherapie bij ons is of door een behandeling door onze collega`s in het gezondheidscentrum.

In Gezondheidscentrum Amsterdam Oost hebben wij toegang tot een: fysiotherapeut, manueeltherapeut, podotherapeut, diëtiste, acupuncturist, chiropractor, bedrijfsarts en een psychotherapeut.

Door samenwerking met meerdere medici en onze effectieve werkwijze kunnen wij snel resultaat boeken.

therapieën

Bij Evolution Fysiotherapie streven we ernaar om u een uitzonderlijke kwaliteit van zorg te bieden in al onze diensten, variërend van fysiotherapie, manuele therapie en meer. Alle therapieën worden uitgevoerd door ervaren en volledig opgeleide experts. Klik op de onderstaande link om ons volledige aanbod aan therapiediensten te zien.

Evolution Therapie Team
op zoek naar een gekwalificeerde fysiotherapeut?
Neem contact met ons op. Wij helpen u van uw klachten af.