HET TEAM VAN EVOLUTION FYSIOTHERAPIE

WESLEY DOUMA

ROB JANSSEN

DION DAMSMA

BRIAN BOTTELIER

[sluiten]

WESLEY DOUMA

Fysiotherapeut
Manueeltherapeut

Wesley is de oprichter van Evolution Fysiotherapie. In 2010 opende hij zijn eerste praktijk in Amsterdam Oost. Inmiddels is de praktijk uitgegroeid tot 4 vestigingen en zijn er 5 therapeuten werkzaam bij de praktijk.

Wesley's specialiteit is het oplossen van aanhoudende klachten. Door de klacht(en) goed te onderzoeken en te analyseren zoekt hij naar de oorzaak en een oplossing voor het probleem. Door fysiotherapie en manuele therapie te combineren is hij in staat de meest effectieve behandeling te geven. Hierdoor is  de blessure zo snel mogelijk verholpen. Om te voorkomen dat de klacht terugkeert stelt hij vaak oefeningen voor, die je thuis kunt doen.

Bij Wesley's behandelmethode is het uitgangspunt dat elk mens, elke situatie en elke blessure anders is en op een passende manier behandeld moet worden.

Wesley is trots op het feit dat patiënten die sinds dag 1 door de praktijk behandeld zijn nog steeds kiezen om door Evolution Fysiotherapie behandeld te worden.
[sluiten]

ROB JANSSEN

Fysiotherapeut
Manueeltherapeut

Vanaf 1985  is fysiotherapie en mensen behandelen de passie van Rob Janssen. In ruim 30 jaar zijn meer dan 6000 mensen weer klachtenvrij geworden en geholpen bij het verhelpen van lichamelijke klachten. Topsporters en de top van het bedrijfsleven zijn bij Rob op de juiste plek wanneer zij zo snel mogelijk van hun klachten af willen.

Door de combinatie van fysiotherapie en manuele therapie helpt Rob je zo snel mogelijk van je klachten af. Aanvullend op de therapie gebruikt hij

dry needling

waarbij je direct verlichting van de klacht bemerkt..

Rob is als zelfstandige gevestigd in het WTC Amsterdam op de Strawinskylaan 147.

De specialisatie, buiten de enorme ervaring, van Rob is het behandelen van rug en nekklachten.

Rob is trots op alle mensen die hij de afgelopen jaren heeft mogen behandelen.
[sluiten]

DION DAMSMA

Fysiotherapeut
EMG specialist

Dion is één van de eerste fysiotherapeuten in Nederland die met het Physioplux EMG-systeem werkt om aanhoudende klachten te behandelen.

Dion meet hiermee de spieractiviteit en daardoor kan er  gericht getraind worden op een betere beweging. Dit is een zeer snelle behandelmethode, voor bijvoorbeeld schouderklachten en knieklachten, die zonder EMG niet geëvenaard wordt.

Dion heeft in het verleden gewerkt als fysiotherapeut bij F.C. Volendam en daarbij veel sportblessures behandeld en patiënten geholpen bij hun revalidatie. Hier was hij ook verantwoordelijk voor de behandeling van patiënten met onderrugklachten. Elke klacht en patiënt is uniek en samen met jou wordt de best mogelijke behandeling besproken en gekozen.

Dion is trots dat hij aanhoudende schouderklachten binnen een korte tijd kan verhelpen met vaak een blijvend resultaat.
[sluiten]

BRIAN BOTTELIER

Fysiotherapeut
Sportfysiotherapeut


Brian is als fysiotherapeut werkzaam geweest in de jeugdopleiding van AZ. Brian heeft veel ervaring met sportblessures en met topsporters. Naast het behandelen van sporters en kinderen heeft hij veel ervaring met revalidatie trajecten. Revalideren na een heup-, knie-, schouder-  of andere operatie?  Daar helpt Brian u graag bij. Hij neemt de tijd voor zijn patiënten en maakt een revalidatie schema op maat voor ieder individu.

Brian zijn gedrevenheid en enthousiasme helpen hem en de patiënt om alles uit de behandeling en revalidatie te halen. Zijn kennis en behandelmethodes helpen jou om zo efficiënt mogelijk te trainen en weer fit te worden.
Brian is als fysiotherapeut werkzaam in de praktijk in Zwanenburg en Amsterdam Oost.
Brian is trots op de toewijding die patiënten geven tijdens hun revalidatietrajecten. Heb jij een revalidatie nodig van jouw blessure? Brian staat voor je klaar!  
Het team van Evolution Fysiotherapie bestaat uit vijf  therapeuten.  Allen zijn ingeschreven in het BIG en CKR register. Dit is de garantie dat je te maken hebt met gediplomeerde zorgverleners, die voldoen aan de kwaliteitseisen van  het Koninklijk Genootschap voor Fysiotherapie. Onze fysiotherapeuten zijn op de hoogte  van de nieuwste ontwikkelingen. Naast de algemene deskundigheid heeft iedere therapeut zijn  eigen aanvullende specialiteit. Onze filosofie is, dat om een hoge kwaliteit te blijven garanderen je een leven lang moet leren. Wij volgen voortdurend aanvullende opleidingen om onze kennis op peil te houden en te verbeteren.
Als je op onze foto klikt dan stellen wij ons verder aan je voor. Bel of mail ons voor een afspraak.