Praktijkruimte te huur in Gezondheidscentrum Amsterdam Oost


Voor ons nieuwe gezondheidscentrum in Amsterdam Watergraafsmeer zijn wij op zoek naar een zelfstandige partner die met ons wilt samenwerken.  In het centrum wordt multidisciplinair gewerkt en het uitgangspunt is dat elke discipline de ander versterkt.

Ons idee is:

2x  Fysiotherapeut
1x  Manueeltherapeut
1x  Diëtiste
1x  Podotherapeut
1x Huisarts
1/2 POH/assistente
1x  Bedrijf arts
1x  Chyropractor
1x  Psychotherapeut
1x  Chinese Geneeswijze

Uiteraard staan wij open voor ideeën en een andere invulling.
Het gezondheidscentrum is nieuw en nu de verbouwing achter de rug is, is het de tijd om de juiste partijen bij elkaar brengen om de voordelen van een gezondheidscentrum te benutten. Ons belangrijkste uitgangspunt is dat onze patiënten er beter van moeten worden. Wij nemen daarom niet iedereen aan. Het moet klikken tussen alle partijen en de zorgvisie moet in gorte lijnen overeenkomen.

Wat bieden wij?

- Toplocatie in Watergraafsmeer met bushalte voor de deur.
- Gloednieuwe, ruime kamers met veel natuurlijk licht.
- Nette wachtkamer, wc`s en lunchkamer met keuken.
- Prijs inclusief gas,licht,water,vuil, gebruik gemeenschapelijke ruimtes, internet en schoonmaak

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een huisarts, POH, diëtiste, chyropractor en een pschychotherapeut die met ons wilt samenwerken in het gezondheidscentrum. Iemand die 1-3 dagen een ruimte met een andere dicipline wilt delen en iemand met een moderne visie voor zijn vak.

Heb jij interesse of ken je iemand die wellicht een goede partner voor ons is? Stuur ons een bericht.

Gezondheidscentrum Amsterdam Oost


De missie van het gezondheidscentrum


Onze missie is om patiënten de meest effectieve zorg te leveren zodat zij zo snel mogelijk klachtenvrij zijn. Dit bereiken wij door eerst te onderzoeken waar de klacht vandaan komt, wat de oorzaak van de klacht is en vervolgens de behandeling te kiezen die bewezen effectief is.

De behandeling wordt gekozen op basis van de nieuwste wetenschappelijke onderzoeksresultaten, jarenlange praktijkervaring en de voorkeur van de patiënt.

Om de juiste diagnose te stellen hebben fysiotherapeuten orthopedische diagnostische testen, patroonherkenning en echografie diagnostiek tot hun beschikking.

Als er andere onderzoeksmethodes nodig zijn, is het belangrijk dat er met andere medici wordt samengewerkt.
Deze samenwerking is ook erg belangrijk voor de behandeling. De meest effectieve behandeling ligt niet altijd alleen bij de fysiotherapeut en een combinatie met andere medici kan daarom gewenst zijn.

In onze vorige praktijk werkte wij samen met medici die extern gevestigd zijn. Overleg vond plaats via de mail, brieven en telefonisch. Dit werkt goed, maar door meerdere medici onder één dak te plaatsen wordt de samenwerking krachtiger.

Het overdragen van patiënten voelt voor veel medici als het weggeven van een klant en zij zijn daarom terughoudend met het verwijzen van hun patiënten. Pas wanneer de therapie niet of onvoldoende aanslaat wordt verder gekeken welke andere behandelmogelijkheden er zijn om van de klacht af te komen. De kwaliteit van zorg gaat hiermee omlaag.

Evolution gelooft in het zo snel mogelijk verhelpen van de klacht, ook als dit betekent dat de patiënt moet worden doorverwezen.
Onze klanten zijn daarom altijd zeer tevreden. Zij kunnen vertrouwen dat wij het meest effectieve zorgtraject voor hun uitstippelen ook al is dit niet bij ons. Wij zorgen ervoor dat zij zo snel en efficiënt mogelijk geholpen worden bij hun klacht.
 
Deze patiënten komen dan ook altijd terug wanneer zij nieuwe blessures hebben, wat voor een groot klantenbestand zorgt. In totaal hebben wij 4600 patiënten succesvol behandeld. Deze patiënten weten ons altijd te vinden en onze praktijk groeid dan ook flink.
Medisch Centrum Amsterdam Oost moet een centrum worden waarvan de patiënten weten dat wij zorgen dat zij de juiste behandeling krijgen, ongeacht de diagnose en door wie zij in het centrum behandeld moeten worden.

Kortom, een multidisciplinair centrum waar doelgerichte, persoonlijke zorg door professionals centraal staat en waarbij wordt gestreefd om zo snel en direct mogelijk van situatie A (de klacht) naar het einddoel B (de gewenste situatie) te komen.

De locatie


Gezondheidscentrum Amsterdam Oost heeft:

- 5 behandelruimten
- 1 gemeenschappelijke ruimten voor overleg/lunch
- 2 toiletten
- 2  keukens
- 1 wachtruimte
- 2 parkeerplekken

De locatie is centraal gelegen in Amsterdam Oost-Watergraafsmeer aan de Hugo de Vrieslaan. Het is goed bereikbaar per auto, bus, trein, metro en tram.  Er is een bus halte direct voor de deur en een tram halte 10 meter om de hoek.

Achter de praktijk is een parkeerterrein gelegen waar 2 plekken van ons privé zijn en bij de kamer gehuurd kunnen worden. 
Het tarief van betaald parkeren op de openbare weg is relatief laag (3,50 per uur) in vergelijking met de rest van Amsterdam.

Het pand zelf is een net pand met veel ramen aan de voor en achter kant. In elke kamer is 1 gedeelte raam waardoor de kamers goed zijn voorzien van daglicht.

De muren zijn voorzien van een witte stuclaag. In elke kamer zijn netwerkpoorten, wifi en voldoende stopcontacten aanwezig
Er is een gemeenschappelijke wachtruimte met plek is voor 8/10 patiënten. Er is een rolstoel toegankelijke wc ruimten en een aparte wc voor mannen en vrouwen.

Er is een pantry en een keuken aanwezig met een koelkast, koffiezet apparaat, water koker en vaatwasser.

Het pand is volledig verbouwd en omgetoverd tot een moderne strakke praktijk. Wij wilde dat de ruimte een frisse en moderne look zou uitstralen. Er is bij het verbouwen rekening gehouden dat er ruime behandelkamers zijn, die veel daglicht bevatten. De materiaal keuze is afgestemd op stijl en hygiene. Er ligt een laminaatvloer door de hele praktijk. Is voorzien van een systeemplafond met ledverlichting. In 2 kamers is een wateraansluitingen en afvoer aangelegd.

Vaste lasten


De vaste lasten (gas, elektriciteit, internet en wekelijkse schoonmaak) per maand worden evenredig verdeeld over het gehele pand en elke huurder en zit verwerkt in de huurprijs. Een medisch centrum moet goed schoon zijn. Bij wekelijkse schoonmaak wordt in alle kamers en algehele ruimten stof gezogen, gedweild en stof afgenomen (globaal). De wc word grondig schoongemaakt.

Er komt een algehele website waar het medisch centrum op vermeld word. Dit is het visite kaartje van het centrum. Men kan hier een afspraak maken door direct contact op te nemen met de betrokken persoon. Deze word direct naar de persoonlijke mail en telefoon nummer gestuurd.
Huur
De huurprijs is per m2 gelijk aan elkaar, de totale kosten van het pand worden immers eerlijk en evenredig verdeeld per gehuurde kamer. Bij de huur zitten de vaste lasten in. De huurprijs word jaarlijks aangepast aan de huurverhoging van de huisbaas op basis van de inflatie cijfers van het CBS (net als vrijwle elke huur). De duur van het huurcontract is 1,3,5 of 10 jaar.


Er is 1 kamer die nog volledig te huur is en de overige kamers zijn deels te huur.

Bij het deels huren van een kamer deel je de kamer met iemand anders en zorgen jullie samen voor de inrichting zodat dit voor jullie beide werkbaar is. De huidige huurders hebben een bureau, stoelen, printer en een behandelbank nodig. Dit zorgt er eigenlijk voor dat de ruimte voor bijna alle behandelaars toegankelijk zijn maar ook makkelijk als kantoor ruimte gebruikt kunnen worden.
De huurprijs

De huurprijs is per maand en per dag berekend. Per dag betekend dat als jij de ruimte op dinsdag huurt deze elke dinsdag gehuurt word voor dat bedrag en je dat maandelijks betaald.  De huurprijs per maand is alleen voor de kamer die nog volledig beschikbaar is.

De prijs per m2 is gelijk bij elke kamer. De grote van de kamer bepaald dus wat je betaald voor de huur van de ruimte.
De prijs begint bij 134,96 voor de kleinste kamer en 195,3 voor de grootste kamer.

Neem contact op voor meer informatie