Evolution Fysiotherapie is een praktijk voor fysiotherapie en manuele therapie met een vestiging in Amsterdam Watergraafsmeer (Oost) en Zwanenburg.

Wij zijn er voor iedereen die behoefte heeft aan hulp en begeleiding bij het verhelpen van fysieke klachten. Onze missie is om elke patiënt de optimale behandeling te geven door altijd de nieuwste behandeltechnieken toe te passen.
Wordt u in het dagelijkse leven door klachten belemmerd bij het bewegen of bij het langdurig in een houding zitten? Dan bent u bij Evolution Fysiotherapie aan het juiste adres.

Evolution Fysiotherapie staat voor de fysiotherapie van nu oftewel de geëvolueerde versie van fysiotherapie. Dat houdt in dat wij bij Evolution Fysiotherapie uitsluitend de nieuwste inzichten en behandeltechnieken hanteren om u de beste en meest effectieve zorg te leveren.
Evolution Fysiotherapie biedt u een aantal trainingsmogelijkheden. De trainingen zijn bedoeld voor een specifieke doelgroep en als u tot deze doelgroep behoort helpen wij u om uw doel te bereiken.

Deze doelen kunnen verschillend zijn en de specifieke trainingen zijn een middel om dit doel voor u bereikbaar te maken.
Deze trainingen zijn toepasbaar bij veel takken van de sport. Denk daarbij  aan voetbal, tennis, roeien, hockey, atletiek, volleybal, (kick)boksen en rugby.

Soepelheid, wendbaarheid, kracht, explosiviteit en snelheid zijn allemaal aspecten die u nodig heeft bij het verbeteren van uw sportprestaties!
Heeft u diabetes? Wilt u fitter door het leven gaan? Op een professionele en verantwoorde manier sporten? 

Dan is het programma van ‘Baas over eigen Suiker’ iets voor u! Het programma is samengesteld in samenwerking met verschillende huisartsen in Amsterdam Oost en met diëtistenpraktijk Renate de Schaap.