wouter linschoten

Fysiotherapie Zwanenburg

wouter linschoten


Fysiotherapeut
Sport Fysiotherapeut
Revalidatiespecialist


Wouter is erg goed in het revalideren van nieuwe heupen en nieuwe knieën. Hij zorgt er samen met u voor dat u weer verder en langer kunt lopen, u meer kracht in de benen krijgt en dat uw conditie zich weer hersteld.
Kortom dat u weer alles kunt doen zoals voorheen.

Wouter is goed in het revalideren doordat hij heeft gewerkt in het Zaans Medisch Centrum op de afdeling revalidatie. Daar heeft hij de kennis en ervaring opgedaan van honderden revalidanten met nieuwe knieën, heupen en andere operaties.
Hij is een ervaren therapeut met het behandelen van sportblessures bij sporten als: hockey, fitness, voetballen, hardlopen en surfblessures. Overbelasting, een spierscheur, een verrekking en andere blessures kan hij u snel vanaf helpen.

Wouter heeft vóór zijn opleiding tot fysiotherapeut een sportopleiding afgerond en heeft ruim 10 jaar ervaring als sportinstructeur en Personal Trainer. Door deze verschillende ervaringen kan Wouter u bij zowel sportblessures helpen als na een operatie.

Wouter is ontzettend trots dat hij al vele mensen heeft kunnen laten presteren en genieten van bewegen. Weer kunnen laten scoren op het hockeyveld, een nieuwe PR in de sportschool of zelfstandig weer boodschappen kunnen doen, is volgens Wouter topsport passend bij het individu.

fysiotherapie Amsterdam Oost

WESLEY DOUMA


Fysiotherapie Zwanenburg

BRIAN BOTTELIER


Fysiotherapie Zwanenburg

vincent dijxhoorn


fysiotherapie Amsterdam Oost

BEAU VAN Willigen


Wilt u behandeld worden door vincent?
Neem contact met hem op. Hij helpt u van uw klachten af.