Dan Lavi<br />

Annabel Swart

  • Neurologische Patiënten
  • Pols- en Handklachten
  • Pijneducatie en Bewustwording

Locatie

Werkzaam op locatie Fitnesscentrum Zwanenburg en Medisch centrum Zwanenburg

Contactgegevens

Wie ben ik

Annabel is een dynamische en toegewijde fysiotherapeute die uitblinkt in haar vakgebied. Ze is niet alleen zeer gedreven en enthousiast, maar ook uiterst behulpzaam en verzorgend, wat haar een geliefde professional maakt bij haar patiënten en collega’s.

Met een scherp intellect en een grondige kennis van fysiotherapie, weet zij altijd de juiste diagnoses te stellen en effectieve behandelplannen op te stellen. Haar aanpak is resultaatgericht en ze werkt efficiënt, wat zorgt voor snelle en duurzame vooruitgang bij haar patiënten.

Afspraak maken

Wil je graag dat Annabel jou helpt met je klachten?
Plan met de knop hieronder direct een afspraak met Annabel in.

Specialisaties en Voorkeurspatiënten

1. Neurologische Patiënten: Ze heeft een passie voor het behandelen van patiënten met neurologische aandoeningen. Haar geduld en zorgzame aard maken haar uitstekend in het ondersteunen van deze patiënten door vaak complexe en langdurige revalidatieprocessen.

2. Pols- en Handklachten: Haar affiniteit met pols- en handtherapie maakt haar een waardevolle hulpbron voor patiënten die lijden aan deze specifieke klachten. Ze is bedreven in het toepassen van de nieuwste technieken en behandelingen om de mobiliteit en functie van de handen en polsen te herstellen.

3. Pijneducatie en Bewustwording: Ze hecht veel waarde aan het educeren van haar patiënten over pijnbeheersing en ontspanningstechnieken. Ze begrijpt dat bewustwording en educatie cruciaal zijn voor een effectief herstel en werkt nauw samen met haar patiënten om hen de tools en kennis te geven die nodig zijn om hun pijn te begrijpen en te beheersen.

Onze fysiotherapeute is een ware professional die haar werk met passie en toewijding uitvoert, altijd gericht op het beste resultaat voor haar patiënten. Haar vermogen om efficiënt en effectief te werken, gecombineerd met haar zorgzame en geduldige karakter, maakt haar een onmisbare kracht binnen ons team.

×