Dé therapeut worden in
jouw vakgebied?

Loop stage bij Evolution fysiotherapie!

Evolution

Dé therapeut worden in
jouw vakgebied?

Loop stage bij Evolution fysiotherapie!

Wat zijn de kenmerken van onze praktijk?

Als aankomende fysiotherapeut heb je veel opties om uit te kiezen. De keuze die je voor je stage maakt, is belangrijk voor het vervolg van je loopbaan. Daarom willen wij je precies uitleggen wat onze visie is. Zodat jij kunt bepalen of jij hierbij past.

Onze collega’s zeggen het volgende over onze praktijk:

R

Veel eigen verantwoordelijkheid

R

Iedereen binnen de praktijk blijft zich ontwikkelen

R

Zeer diverse patiëntpopulatie, iedere dag is weer anders

R

De sfeer is goed en de teamuitjes zijn geweldig

R

Fouten maken mag (daar leren we van)

R

De mogelijkheid voor extra training en studie

Welke zorg biedt onze praktijk?

Ieder mens is uniek. Hierdoor is ook iedere klacht of blessure anders. Om deze reden vinden wij dat ieder behandelplan maatwerk moet zijn. Een goed behandelplan bestaat volgens ons uit de volgende onderdelen:

Maatwerk voor
de patiënt

Gericht op korte
& lange termijn

Snel & effectief

Binnen onze praktijk geven we dus de ruimte om na te denken over de beste behandelopties, waardoor wij de best mogelijke zorg leveren. Wij geloven in het voortdurend vergroten van onze kennis en ervaring. Tijdens de stage doe jij hier volop aan mee!

Testimonials

Hoe ervaart men onze zorg?

Al voor diverse klachten behandeld door Wesley. Tot op heden nog niet voorgekomen dat ze mijn klachten bij Evolution fysiotherapie niet wisten op te lossen. Ook nu ik met een wat ingewikkeldere kwestie in mijn rug loop gaan we toch weer de goede kant op. Altijd snel plek en fijne ontvangst. Ik moet zelf een redelijk stukje rijden voor de behandelingen, maar dat is het mij dubbel en dwars waard. Ik raad iedereen uit mijn omgeving ook altijd Evolution fysiotherapie aan wanneer zij op zoek zijn naar een goede fysio!
Mitchell Massee

Wie worden jouw collega’s?

Vincent

Het is erg prettig hoe we met elkaar om gaan binnen Evolution. De relatie met mijn vorige werkgever was erg slecht. Op mijn vorige werk had ik angst om dingen te vragen aan mijn werkgever, omdat hij vaak geïrriteerd reageerde als ik iets niet wist of als ik per ongeluk een fout had gemaakt. Dit resulteerde erin dat ik mijn werkgever amper sprak, want ik zag hem ook slechts één keer per maand tijdens het maandelijkse overleg.

Ik vind de mate van vrijheid en zelfverantwoordelijkheid die Evolution Fysiotherapie hanteert ook erg prettig. Duidelijke taken met vrijheid van uitvoering. Als het maar gedaan wordt. Top!

Soms hebben we zakelijke dingen te bespreken zoals een contract o.i.d. en dan is het ook prettig dat we daar professioneel mee omgaan.

Wat ik ook heel prettig ervaar is dat Evolution Fysiotherapie ons betrekt bij bepaalde beslissingen in het bedrijf en ook aandacht besteed aan persoonlijke ontwikkeling. Daarmee laat Evolution zien dat we belangrijk zijn voor de praktijk. Wat natuurlijk ook zo is 😉

Het is heel prettig dat collega`s soms even de tijd nemen om iets uit te leggen en aan te leren qua handelingen. Ik kan elk moment een collega erbij halen en even binnen lopen om te overleggen.

Vincent

Het is gewoon een hele fijne manier van werken doordat we goed met elkaar communiceren en waardering blijkt. Daardoor ben ik zelf bereid mijzelf extra hard in te zetten en ervoor te zorgen dat het bedrijf groeit in alle opzichten.

elleboogklachten evolution fysiotherapie

Bibi

Evolution fysiotherapie heeft een goede sfeer in de praktijk, waarbij er op een laagdrempelige manier in teamverband samengewerkt wordt om de patiënt zo optimaal mogelijk te begeleiden.

De vergaderingen zijn in vergelijking met wat ik gewend ben gezellig en is er altijd ruimte voor eigen inbreng. Ik werd eigenlijk direct gewaardeerd als collega en met inbreng in vergaderingen

Brian

Mijn loopbaan is begonnen als 4e jaars stagiair fysiotherapie. Ik had veel affiniteit met Zwanenburg en blijkbaar was mijn niveau goed genoeg om bij de praktijk te kunnen werken. Die kans greep ik met beide handen.

Inmiddels zijn we 8 jaar verder en hebben we het bedrijf samen opgebouwd tot wat het nu is. Twee goede locaties met een onwijs leuk team van stuk voor stuk toptherapeuten.

Ik heb zelf de locatie Zwanenburg op mij genomen om deze te laten groeien en ik ben daar inmiddels manager van en partner binnen Evolution. Ik had 8 jaar geleden niet verwacht dat we hier nu zouden staan.

We zijn nog steeds een opleidingsbedrijf voor stagiaires en daarnaast doen wij intercollegiaal ook veel samenwerken, technieken oefenen en cursussen.

Ik ben daar nog steeds erg trots op en wij gaan alleen maar een betere praktijk worden!

Sue

Evolution fysiotherapie is een praktijk die meegaat met de tijd en op de hoogte is van de nieuwste inzichten en onderzoeken. Er wordt bij Evolution Fysiotherapie niet alleen gekeken naar symptoombestrijding, maar vooral worden onderliggende oorzaken van klachten ontdekt en aangepakt. Zo streven wij naar een effectieve behandeling met een duurzame oplossing.

De therapeuten die werkzaam zijn bij Evolution Fysiotherapie zijn gedreven om zichzelf te blijven ontwikkelen en door te leren.

Tijdens vergaderingen heeft het team inspraak op de visie en doelen voor de praktijk. Het is fijn om hier met het collega’s over te sparren zodat er naar een mooi gezamenlijk doel gewerkt kan worden.

Naast werk moet er ook ruimte zijn voor gezellige activiteiten. Zo proberen wij te vergaderen met een hapje en een drankje en hebben wij leuke teamuitjes zoals etentjes en wintersport.

Pas jij binnen onze praktijk?

Jij past binnen onze praktijk wanneer je één van de beste therapeuten van Nederland wilt worden. Je komt in een omgeving met veel kennis en ervaring. Want iedereen van je collega’s wil zich blijven ontwikkelen.

We zijn een drukke praktijk, wat betekent dat jij in laatste of één na laatste stageperiode zit.

Om echt van elkaar te kunnen leren, moeten we een goede match zijn. Daarom vragen we je de Caluwe kleurentest en de Kolb leertest te doen. De uitkomst van deze testen is nooit goed of fout, maar geeft meer een indruk van jouw stijl van leren.

Hoe beter onze match is, hoe leuker en leerzamer de stage wordt.

2 locaties

Evolution Fysiotherapie heeft twee locaties waar je aan de slag kan! 

Locatie Amsterdam Oost

Locatie Zwanenburg

×