Zorg en Gezondheid

Ieder mens is uniek en heeft zijn eigen gewoontes, gedachten, leefstijl, voedingspatroon en beweegpatroon. Dat betekent dat zorg en gezondheid voor ieder mens anders kunnen worden ingevuld.

Lichamelijke klachten moeten dus ook persoonlijk worden behandeld én voorkomen en in een breder perspectief worden geplaatst. Wij vertellen u graag meer over onze kijk hierop.

Een breder perspectief van zorg en gezondheid

Lichamelijke klachten gaan over veel meer dan alleen pijn op een bepaalde plaats in het lichaam. De oorzaak van lichamelijke klachten kan liggen in de lichaamsfuncties, het mentaal welbevinden en het dagelijks functioneren. Elk van deze dimensies speelt een grote rol in de gezondheid. En de zorg moet daarop worden afgestemd.

Effectieve Zorg

Om effectieve zorg te kunnen leveren, is inzet van alle betrokkenen rondom uw gezondheid nodig. Dit is natuurlijk de medisch specialist en het netwerk daaromheen, maar uw eigen rol is net zo belangrijk. Alleen bij een juiste inzet van iedere partij, waarbij de juiste vragen worden gesteld, een goede diagnose wordt vastgesteld en de patiënt werkt aan zelfzorg, is effectieve zorg mogelijk. 

Diagnose-evolution

De zorg bij Evolution Fysiotherapie

Samenwerking in een kennisnetwerk van medisch specialisten en een goede diagnostiek zijn de fundamenten van onze zorg.

Onze behandelplannen en therapieën zijn effectief,  efficiënt en zorgen voor een duurzame gezondheid. 90% van de mensen die bij ons onder behandeling is, kan daarna weer doen wat hij wil.

Team-evolution-fysiotherapie
×