Welkom bij
Evolution fysiotherapie Zwanenburg

Wij vinden dat iedereen een pijnvrij en klachtenvrij leven verdient. En daarvoor moet het niveau van de Fysiotherapie in Nederland omhoog. Samen met u creëren we meer bewustzijn over wat zorg en gezondheid is en hoe dat op u van toepassing is. Want elk mens is uniek.

Evolution Fysiotherapie

Wie zijn wij?

Wij zijn Evolution Fysiotherapie, een team van gedreven fysiotherapeuten met een eigen kijk op de zorg in Nederland. De fysiotherapie in Nederland is over het algemeen gericht op het plaatselijk behandelen van pijn en klachten.

Omdat échte lichamelijke gezondheid complexer is dan alleen het behandelen van klachten, is een andere kijk nodig. Wij vertellen u hier graag meer over.

90% Succesvolle behandelingen

90% van de mensen die wij behandelen, kunnen daarna weer doen wat zij willen.

De Top van Nederland

Bij Evolution Fysiotherapie wordt u behandeld door de top 20% beste fysiotherapeuten van Nederland.

Persoonlijke diagnose
en behandeling

Ieder mens krijgt een persoonlijke
diagnose en behandeling naar behoefte én levenswijze.

Onze kijk op zorg

Zorg & Gezondheid

Het effectief behandelen van pijn en klachten vraagt een persoonlijke aanpak. Uw lichaam en manier van leven zijn namelijk uniek. Voor ieder mens kan de oorzaak van pijn en klachten verschillen.

Wij hebben allemaal een ander lichaam, gedachten, leefstijl, gewoontes, voeding en omgeving. En omdat mensen uniek zijn, geldt dat ook voor de behandeling.

De juiste diagnose

Het effectief behandelen lichamelijke klachten kan alleen als een grondige diagnose wordt gesteld. Dit is bij Evolution Fysiotherapie dan ook een harde randvoorwaarde, voordat met behandelen wordt gestart.

90% van de mensen die bij ons onder behandeling is geweest, kan daarna weer doen wat hij wil. Wij vertellen u graag meer over onze diagnosestelling.

Ons zorgproces

De eerstelijnszorg in Nederland is vooral ingericht op het behandelen van pijnplekken vanuit klachtenbeelden, waarmee de wetenschap en de therapeut bekend zijn. Een deel van de mensen is daarmee geholpen. Een groot deel echter niet.

Bij Evolution Fysiotherapie is de zorg erop gericht om u als individu van uw klachten af te helpen, zodat u weer kan doen wat u wil. Wij vertellen u graag meer over ons zorgproces.

Testimonials

Hoe ervaart men onze zorg?

Al voor diverse klachten behandeld door Wesley. Tot op heden nog niet voorgekomen dat ze mijn klachten bij Evolution fysiotherapie niet wisten op te lossen. Ook nu ik met een wat ingewikkeldere kwestie in mijn rug loop gaan we toch weer de goede kant op. Altijd snel plek en fijne ontvangst. Ik moet zelf een redelijk stukje rijden voor de behandelingen, maar dat is het mij dubbel en dwars waard. Ik raad iedereen uit mijn omgeving ook altijd Evolution fysiotherapie aan wanneer zij op zoek zijn naar een goede fysio!
Mitchell Massee

De behandelingen

Ons team heeft diverse specialisaties gevolgd en werken volgens de laatste ontwikkelingen binnen het vakgebied. Dit zijn o.a. manuele therapie, oefentherapie, medical taping en dry needling. Naast deze behandelingen hebben wij ons gespecialiseerd in revalidatie(training).
Fysiotherapie-Evolution-fysiotherapie

Fysiotherapie

De fysiotherapeut helpt u bij het voorkomen, verhelpen of verminderen van uw lichamelijke klachten.

Dry-Needling-Evolution-Fysiotherapie

Dry Needling

Heeft u regelmatig last van pijnlijke of stijve spieren? Dan kan dry needling de oplossing voor uw klachten zijn.

Echografie-Evolution

Echografie

Wij gebruiken het echografie voor het stellen van diagnoses die niet of niet zeker zijn met onze orthopedische testen.

Manuele-therapie-Evolution-Fysiotherapie

Manuele therapie

Manueel therapeuten zijn gespecialiseerd in de wervelkolom en de gewrichten in armen en benen.

Ons Specialismen

Revalidatie(training)

Naast onze fysiotherapeutische behandelingen hebben wij ons gespecialiseerd in revalidatietraining. Met name wanneer mensen moeten revalideren wanneer zij een nieuwe (kunst) knie, of heup hebben gekregen, of wanneer zij zijn geopereerd aan de meniscus of aan de voorste kruisband.

De training staat echter niet alleen in het teken van herstel, maar ook op voorbereiding. Dat betekent wanneer er een operatie gepland staat dat wij u kunnen helpen om u zo goed mogelijk voor te bereiden op die operatie.

Revalidatie-Evolution-Fysiotherapie
elleboogklachten evolution fysiotherapie

Elleboogklachten

Elke elleboogklacht is uniek en heeft dus een behandeling op maat nodig. Daarom hebben wij een elleboogklachten expertisecentrum opgericht om iedereen met elleboogklachten optimaal te kunnen helpen. Wij helpen honderden cliënten met elleboogklachten per jaar.

Elleboogklachten

Elke elleboogklacht is uniek en heeft dus een behandeling op maat nodig. Daarom hebben wij een elleboogklachten expertisecentrum opgericht om iedereen met elleboogklachten optimaal te kunnen helpen. Wij helpen honderden cliënten met elleboogklachten per jaar.

elleboogklachten evolution fysiotherapie

Adres locatie Zwanenburg

 

Locatie Zwanenburg
Domineeslaan 87A
1161 BW Zwanenburg

×