De juiste
Diagnose

Wij geloven dat elk mens uniek is en er daarmee geen standaard behandeling bestaat. Om jou de meest effectieve zorg voor jouw unieke klacht te leveren, is daarom eerst een grondige diagnose nodig.

Hoe werkt onze diagnosestelling?

We onderzoeken eerst waar de klacht vandaan komt, wat de oorzaak van de klacht is en kiezen vervolgens een behandeling die voor jou het meest effectief is. Bij het onderzoeken van jouw klacht kijken we (veel) verder dan alleen de pijn. We letten op omgevingsfactoren zoals je leefstijl, voeding en andere gewoontes. Allemaal belangrijke zaken die met jouw klachten te maken kunnen hebben.

Effectieve behandelmethoden

De behandeling van jouw klachten wordt bepaald op basis van de nieuwste wetenschappelijke onderzoeken, jarenlange praktijkervaring met een gevarieerde groep patiënten en de voorkeuren van jou als patiënt. Voor het stellen van de juiste diagnose hebben onze fysiotherapeuten orthopedisch diagnostische testen, patroonherkenning en echografie tot hun beschikking.
Diagnose-evolution

Samenwerking medisch specialisten

De meest effectieve behandeling blijft natuurlijk niet altijd beperkt tot alleen fysiotherapie. Samenwerking met andere medisch specialisten is daarom gebruikelijk als een bepaalde diagnose specifieke kennis vereist voor het opstellen en uitvoeren van het behandelplan. De fysiotherapeuten van Evolution Fysiotherapie beschikken over een groot netwerk aan medisch specialisten waardoor deze kennis altijd goed binnen bereik is. 

 

×