Welkom bij
Evolution fysiotherapie regio Halfweg

Wij vinden dat iedereen een pijnvrij en klachtenvrij leven verdient. En daarvoor moet het niveau van de fysiotherapie in Nederland omhoog. Na een juiste diagnose en effectieve behandelingen bij onze locatie in Zwanenburg (valkbij Halfweg), kan 90% van de mensen die wij helpen weer doen wat zij willen.

Evolution Fysiotherapie

Voorgoed pijn & klachtenvrij door de expertise en kundigheid van onze fysiotherapeuten op onze locatie vlakbij Halfweg

Ons gedreven team van fysiotherapeuten in Zwanenburg (vlakbij Halfweg) heeft als doel om u weer pijn & klachtenvrij te laten doen wat u wilt. Waar de fysiotherapie in Nederland is gericht op het plaatselijk behandelen van pijn, kijken wij naar de échte oorzaak om u vergoed van uw klachten af te helpen.

Échte lichamelijke gezondheid is namelijk complexer dan alleen het behandelen van pijnen en vereist een andere kijk. Wij vertellen u hier graag meer over.

90% Succesvolle behandelingen

90% van de mensen die wij behandelen, kunnen daarna weer doen wat zij willen.

De Top van Nederland

Bij Evolution Fysiotherapie wordt u behandeld door de top 20% beste fysiotherapeuten van Nederland.

Persoonlijke diagnose
en behandeling

Ieder mens krijgt een persoonlijke
diagnose en behandeling naar behoefte én levenswijze.

Onze kijk op jouw klacht bij Evolution Fysiotherapie in de buurt van Halfweg

De eerstelijnszorg in Nederland is vooral ingericht op het behandelen van pijnplekken vanuit klachtenbeelden, waarmee de wetenschap en de therapeut bekend zijn. Een deel van de mensen is daarmee geholpen. Een groot deel echter niet.

Bij Evolution Fysiotherapie in de buurt van Halfweg is de zorg erop gericht om u als individu van uw klachten af te helpen, zodat u weer kan doen wat u wilt. Wij stellen eerst een grondige diagnose en na een aantal behandelingen, is 90% van onze cliënten weer klachtenvrij.

Samen met ons naar een pijn en klachtenvrij leven!

Testimonials

Hoe ervaart men onze zorg?

Al voor diverse klachten behandeld door Wesley. Tot op heden nog niet voorgekomen dat ze mijn klachten bij Evolution fysiotherapie niet wisten op te lossen. Ook nu ik met een wat ingewikkeldere kwestie in mijn rug loop gaan we toch weer de goede kant op. Altijd snel plek en fijne ontvangst. Ik moet zelf een redelijk stukje rijden voor de behandelingen, maar dat is het mij dubbel en dwars waard. Ik raad iedereen uit mijn omgeving ook altijd Evolution fysiotherapie aan wanneer zij op zoek zijn naar een goede fysio!

Mitchell Massee

De fysio behandelingen op onze locatie vlakbij Halfweg

Ons team van onze locatie vlakbij Halfweg heeft diverse specialisaties gevolgd en werken volgens de laatste ontwikkelingen binnen het vakgebied. Dit zijn o.a. manuele therapie, oefentherapie, medical taping en dry needling. Naast deze behandelingen hebben wij ons gespecialiseerd in revalidatie(training).

Fysiotherapie-Evolution-fysiotherapie

Fysiotherapie

De fysiotherapeut helpt u bij het voorkomen, verhelpen of verminderen van uw lichamelijke klachten.

Dry-Needling-Evolution-Fysiotherapie

Dry Needling

Heeft u regelmatig last van pijnlijke of stijve spieren? Dan kan dry needling de oplossing voor uw klachten zijn.

Echografie-Evolution

Echografie

Wij gebruiken het echografie voor het stellen van diagnoses die niet of niet zeker zijn met onze orthopedische testen.

Manuele-therapie-Evolution-Fysiotherapie

Manuele therapie

Manueel therapeuten zijn gespecialiseerd in de wervelkolom en de gewrichten in armen en benen.

De specialismen op onze locatie in de buurt van Halfweg

Revalidatie(training)

Naast onze fysiotherapeutische behandelingen hebben wij ons gespecialiseerd in revalidatietraining. Met name wanneer mensen moeten revalideren wanneer zij een nieuwe (kunst) knie, of heup hebben gekregen, of wanneer zij zijn geopereerd aan de meniscus of aan de voorste kruisband.

De training staat echter niet alleen in het teken van herstel, maar ook op voorbereiding. Dat betekent wanneer er een operatie gepland staat dat wij u kunnen helpen om u zo goed mogelijk voor te bereiden op die operatie.

Revalidatie-Evolution-Fysiotherapie
elleboogklachten evolution fysiotherapie

Elleboogklachten

Elke elleboogklacht is uniek en heeft dus een behandeling op maat nodig. Daarom hebben wij een elleboogklachten expertisecentrum opgericht om iedereen met elleboogklachten optimaal te kunnen helpen. Wij helpen honderden cliënten met elleboogklachten per jaar.

Elleboogklachten

Elke elleboogklacht is uniek en heeft dus een behandeling op maat nodig. Daarom hebben wij een elleboogklachten expertisecentrum opgericht om iedereen met elleboogklachten optimaal te kunnen helpen. Wij helpen honderden cliënten met elleboogklachten per jaar.

elleboogklachten evolution fysiotherapie

Domineeslaan 87A, 1161 BW Zwanenburg, Nederland

×