Werken bij

Evolution Fysiotherapie?

Ben je een ambitieuze fysiotherapeut die kritisch naar de zorg durft te kijken?

Ben je bereid om je te ontwikkelen om bij de beste fysiotherapeuten van Nederland te horen?

Lenndefysio

Wij zoeken fysiotherapeuten

Bij Evolution Fysiotherapie zoeken wij fysiotherapeuten die bereid zijn om met ons mee te groeien, te leren en elkaar uit te dagen beter te worden.

We hebben grote ambities voor de toekomst waarin we een keten van praktijken willen zijn die bekend staat om hoogwaardige zorg. Want het niveau van de fysiotherapie in Nederland moet omhoog. En daar hebben we jouw hulp bij nodig.

Dus, wat staat je te wachten?

  • Werken in een praktijk met een resultaatgerichte kijk op zorg en gezondheid
  • Het leren stellen van een juiste diagnose bij klachten
  • Het werken in een multidisciplinair team waarbij wij elkaars sterke punten gebruiken
  • Collega fysiotherapeuten die niet van onzin houden maar wel in zijn voor een dolletje

En wat verwachten wij van jou?

  • Elke persoon als uniek te beschouwen en als zodanig naar klachten te kijken
  • Kritisch naar je zelf kunnen kijken en niet bang zijn voor feedback
  • Met ons verder te ontwikkelen naar een hoger level van fysiotherapie

Als dit jou aanspreekt komen wij graag met jou in contact. Meld je aan via ons contactformulier en we zien je graag voor een kennismaking in onze praktijk!

Stage lopen bij Evolution Fysiotherapie

Wanneer jij een van beste therapeuten van Nederland wilt worden ben je van harte welkom om stage te lopen bij Evolution Fysiotherapie. Je komt in een omgeving te recht met veel kennis, ervaring en collega`s die zich continue blijven ontwikkelen.

Omdat wij een erg drukke praktijk zijn nemen wij alleen stagiaires aan die in hun laatste of ena laatste stage zitten. Een half jaar stage lopen is een lange tijd. Om te zorgen dat jij optimaal van ons kunt leren is het belangrijk dat wij een goede match zijn.

Wij testen dat door de Caluwe kleurentest en de Kolb leerstijl test. Vul deze 2 testen in en stuur deze met jouw motivatie naar info@evolutionfysiotherapie.nl

Er is geen goed antwoord in deze test meer een antwoord of jij op dezelfde manier leert als wij dat doen. Wanneer onze leerstijlen goed matchen gaan wij een leuke en vooral leerzame stage tegemoet.

×