Verwijspraktijk voor
Elleboogklachten

U kunt uw patiënten naar Elleboog Expertise Centrum doorverwijzen voor behandelingen, consulten en second opinions

Elleboog Expertise Centrum Amsterdam

Elleboog Expertise Centrum in Amsterdam is een kliniek die zich volledig heeft toegelegd op klachten van de elleboog. Wij doen 3500+ behandelingen per jaar aan de elleboog en zijn succesvol in het duurzaam verhelpen van ruim 20 typen klachten. 97% van de mensen is na onze behandelingen klachtenvrij.

Wat kunt u verwachten bij het doorverwijzen van uw patiënt?

Onze behandeltrajecten zijn effectief doordat wij beginnen met het stellen van een grondige diagnose. Onze jarenlange ervaring in het verhelpen van elleboog problematiek stelt ons in staat om een klacht goed te herkennen en de context waarin de klacht is ontstaan. 

Heeft u vragen over een klacht of wilt u een patiënt doorverwijzen? Dan kunt u op de volgende manieren contact met ons opnemen:

1. Vraag over een klacht
Vul hiervoor onderstaand formulier in. U kunt ons ook direct bellen. 

2. Patiënt direct doorverwijzen 
Vul daarvoor onderstaand verwijsformulier in/U kunt uw verwijzing indienen via Zorgdomein. Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op. Wij houden u op de hoogte over het contact met uw patiënt en het behandeltraject. 

3. Second opinion
Merkt u dat een klacht niet verbeterd of dat een klacht lang aanhoudt? Vraag ons dan om een second opinion. Wij denken graag mee over een behandelplan op maat.

In alle gevallen staan wij graag met onze kennis voor u klaar!

Zo verloopt ons zorgtraject

STAP 1

Intake gesprek

STAP 2

Lichamelijk onderzoek

STAP 3

De behandelfase

STAP 4

Afsluiting

Evolution Fysiotherapie helpt u bij

nieuwe-heup-evolution-fysiotherapie

Nieuwe
heup

De fysiotherapeut helpt je bij het voorkomen, verhelpen of verminderen van je lichamelijke klachten.

nieuwe-knie-evolution-fysiotherapie

Nieuwe
knie

De operatie waarbij u een knie prothese krijgt, is een ingrijpende operatie. Hierdoor zit er ook een stevige revalidatie aan vast.

meniscus-operatie-evolution-fysiotherapie

Meniscus
operatie

Het is wetenschappelijk bewezen dat fysiotherapie zeer positief bijdraagt aan een goed herstel na een meniscus operatie.

voorste-kruisband-evolution fysiotherapie

Voorste kruisband reconstructie

Het revalideren van een gescheurde kruisband of het revalideren na een kruisband reconstructie, is een intensief traject.

Testimonials

Hoe ervaart men onze Zorg?

Ik heb al enige tijd last van [type klacht]. Bij Medifysio wordt echt de tijd voor je genomen en verder gekeken dan alleen de plek waar je pijn hebt. Naast de prettige manier van behandelen door de therapeuten, krijg je ook advies mee voor het voorkomen van pijn, door bijvoorbeeld goed uitvoerbare oefeningen voor thuis. Ook erg prettig dat ze na de behandeling contact met je houden. Ik ben inmiddels van mijn klachten af. 

Jaap Waterman, 39 jaar, docent

Waarom kiezen voor Evolution Fysiotherapie voor uw revalidatie?

In een tijd waarin de zorg steeds meer volgens protocollen wordt uitgevoerd, blijven wij vasthouden aan persoonlijke zorg. Dat betekent dat u bij ons zoveel mogelijk met uw vaste therapeuten werkt en dat wij uw revalidatie zo flexibel mogelijk inrichten.

U kunt bij ons in de oefenruimte trainen, daar is altijd iemand om u bij oefeningen te helpen. Maar we kunnen u ook op weg helpen zodat u daarna veel thuis kunt doen. 

Maar de absolute kracht van ons praktijk, is de expertise die bij onze therapeuten aanwezig is. Deze kennis en ervaring maakt iedere keer weer het verschil voor onze cliënten. Wanneer u bij ons revalideert, dan wordt u altijd begeleid door een therapeut met specifieke kennis en ervaring. Hierdoor heeft u bij ons altijd de best mogelijke zorg.

Team-revalidatie-Evolution-Fysiotherapie

    Gegevens verwijzende specialist    Gegevens patiënt

    ×